En dag i Ullared

Det var några år sedan sist. Den dagen jag första (och jag trodde att det också skulle bli den sista) gången besökte Gekås i Ullared. Det visade sig att jag hade fel, det skulle bli fler gånger.

Gekås i UllaredJag ska erkänna att jag såg fram emot gårdagens utflykt. Att jag dessutom fått lyckönskningar från både Jan, Arvid och Jonas gjorde att jag gick in med självförtroende. Vi hade några saker vi planerat att köpa och att åka med Carolinas familj är trevligt. Men efter 60 minuter upptäckte jag det jag förträngt sedan sist. Att jag blir trött och grinig. Och blir ren livsfara för Boris business.

Delikat snabbfikaSå jag tog ett delikat snabbfika och orkade ytterligare 60 minuter.

Matkö i UllaredSedan var det dags för lunch. Det visade sig att de öppnat en ny restaurang. Inspirerat (dvs kopierat) av IKEA, från inredning till utbud. Men med längre köer än förebilden, i vilka den svenska fegheten uppenbarades. Det fanns två köer, men av någon anledning vågade ingen lämna den vänstervridna. Ingen ställde sig bakom oss och köskillnaden hann bli uppåt 10 meter innan en modig familj ställde sig bakom oss och ytterligare ett femtiotal följde efter. Sverige behöver verkligen modiga människor som vågar gå före när andra inte vågar. Förresten, maten var väldigt god.

Efter ytterligare ett par timmar och min energi tagit slut för tredje gången åkte vi hem med bagagen full. Trötta och nöjda. Men troligtvis var det inte sista gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s