Bok #2: Steve Jobs

Mitt nyårslöfte för 2012 är att under året läsa en bok per månad. Inför varje månad presenterar jag boken jag ska läsa och vid varje månadsslut avslöjar jag hur det gått och skriver någon kort kommentar om boken. I januari läste jag Good to great, läs mina tankar om den här.

Steve JobsI julklapp fick jag och mina kollegor på Crossnet boken ”Steve Jobs – en biografi” av Walter Isaacson som julgåva. Inte så oväntat en av böckerna som stod på min önskelista. Tomten works in mysterious ways.

Jag ska erkänna att jag läste första sidorna redan i december, men gjorde sedan ett uppehåll pga av mitt nyårslöfte. En aning paradoxalt, kanske.

Jag är fortfarande i behov av tips på bra böcker att läsa. Gärna något inom ekonomi, politik eller vetenskap. Jag har redan fått några fina tips och tar gärna emot fler. Ett av tipsen jag fått hittills är inplanerat att läsas i april.

Vilken bok läste du senast? Någon du kan rekommendera?

2 tankar på “Bok #2: Steve Jobs

  1. Jag håller på med Steve Jobs – en biografi och har väl hunnit ca. 3/4. Den är bra. Inspirerande för alla kreatörer och entrepenörer. Blir spännande att läsa vad du tyckte om den sedan.
    Önskar dig trevlig läsning :)

    • Gott att höra! Då måste jag tipsa dig om Good to great, se förra blogginlägget. En bok som lika mycket handlar om ledarskap som att göra allt man gör så bra man kan. Det man inte gör bra, slutar man göra. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s