Jag söker in till Handels

Sedan 2008 arbetar jag på Crossnet AB med försäljning och marknadsföring. Det är och har varit en riktigt spännande tid där jag lärt mig mycket, fått vara med och utveckla företaget och haft många berikande möten med människor i företag och andra sammanhang.

2006 tog jag studenten och har de senaste månaderna känt suget efter att plugga vidare. Valet har fallit på Handelshögskolan i Stockholm där jag sökt in till kandidatprogrammet i ekonomi (Business and Economics).

Då det är höga intagningspoäng är jag dock inte säker på att jag kommer in. Men jag hoppas och planerar utifrån det. Crossnet har också gett mig tjänstledigt för studier.

I samband med detta sätter jag och min fru igång med en e-handel som vi planerar att lansera om några dagar. Tanken är framför allt att få utlopp för några idéer och att ha ett forum att tillämpa det jag lär mig under studietiden. Om det går bra blir det också ett sätt att finansiera plugget.

Självklart är inget hugget i sten – ovisst är det till dess att jag får antagningsbeskedet under sommaren. Men för varje dag så växer suget efter att plugga och det förstärks ytterligare av att inom kort lansera e-handeln. Mer om det senare.

5 tankar på “Jag söker in till Handels

  1. Pingback: Läser upp gymnasiebetyget | I rörelse

  2. Pingback: Antagen till Handels | I rörelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s